"БЕЗ ИЗПИТ НЕ Е ПРИЕТ НИКОЙ..."

Васил Левски

Животът прави път на смелите, знаещите, можещите, амбициозните

Борислав Семерджиев е 15 – годишно момче, ученик в ППМГ „Васил Левси“, което знае какво иска да постигне и какво трябва да прави за това. Той е оптимистичен пример за възможностите и способностите на младите хора, к

оито са наясно, че бъдещето им е в техните ръце.

Знае какво трябва да прави и с желание и усърдие се занимава, ползва рационално всички възможности за своето развитие – училищното профилирано обучение; индивидуална работа с учители специиалисти; самостоятелно усъвършенстване; самоподготовка; извънучилищни занимания. На всяко състезание постига все по- високи успехи в конкуренцич със своитв връстници – на областно и национално ниво.Борислав е с амбицията да бъде добър програмист и да се състезава на най-високо ниво. Занимава се с алгоритми и програмиране само от една година, а вече е в челните позиции на национални състезания от много високо ниво.

През тази учебна година на Областен кръг на Националната олимпиада по информатика показа много добри резултати, а на 21. IV. 2018 г. се яви на Национален пролетен турнир по информатика в гр. Велико Търново, където постигна трето място с оценка 5.80.

Този сайт използва бисквитки.