Защо ПМГ?

Защо ПМГ?В живота ни има неща, които избираме, и такива, които ни се случват. Учението в Райковската гимназия не е случаен избор. По-скоро е съзнателно ориентиране, път към утрето.

Прием

ПриемПМГ “Васил Левски” гр.Смолян предлага на своите възпитаници висококвалифициран преподавателски екип, благоприятна интелектуална среда.

Обучение

ОбучениеПрез настоящата 2016/2017 учебна година в ПМГ ”Васил Левски” се обучават 469 ученици в 20 паралелки. В момента в училището преподават 35 учители.

Връзка с нас

Връзка с насАдрес: ул. Никола Филипов 2

гр. Смолян 4700

Email: pmg_smolyan@abv.bg

Телефон: 0301 82902

Факс: 0301 82902

Конкурси

МОН обяви конкурс за лого на иновативните училища в България

  • ПДФ
Прочети

Стипендия CIO CLUB

  • ПДФ

 Сдружението “Клуб на ИТ мениджърите в България” ще предостави стипендии за  български ученици, демонстрирали своя потенциал  в областта на информационните технологии и точните науки. Целта на инициативата „Стипендия CIO CLUB“ е да насърчи изявени млади хора към професионална ориентация в областта на приложението на ИТ за целите на бизнеса.

За „Стипендия CIO CLUB“ ще могат да кандидатстват талантливи ученици от X, XI и XII клас на елитни гимназии с профил математика и информатика.
С покана за участие в конкурса за стипендии ще бъдат адресирани всички училища, които чрез свои ученици са представени в рейтингите на състезателите по математика и информатика, поддържани от БАН (http://www.math.bas.bg/nt/  и http://www.math.bas.bg/infos/ranglisti.html) и в националните състезания по физика, информация за които е достъпна на официалния сайт на МОМН.  

Регистрация

НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ​ "ТЪРСИ СЕ SUPER STEM ​БЪЛГАРИЯ"

  • ПДФ
Прочети

Стипендии по програма "YES"

  • ПДФ

Национален ученически конкурс "Посланици на здравето 2017-2018 г."

  • ПДФ
Регламент и условия за участие
Намирате се в страница: Информация Ученици Конкурси и състезания