"БЕЗ ИЗПИТ НЕ Е ПРИЕТ НИКОЙ..."

Васил Левски

Новини

Покана за Oбществен съвет

На 09.07.2018 г. от 17.00 часа в библиотеката на ППМГ „Васил Левски“ гр. Смолян ще се проведе редовно заседание на Обществения съвет при следния дневен ред:
1. Представяне от Директора на тримесечен отчет за изпълнението на бюджета на училището в срок до края на месеца, следващ съответното тримесечие на основание чл. 27, ал. 2 от Правилника за създаване, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата.
2. Съгласуване избора от учителите на учебници и учебни комплекти, които се предоставят за безвъзмездно ползване на учениците от VІ клас, на основание чл. 16, ал. 1, т. 8 от Правилника за създаване, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата.
3. Текущи.
Моля да потвърдите Вашето участие, като изпратите съобщение на електронната поща на ППМГ “Васил Левски”: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на Обществения съвет: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в срок 3 дни преди деня на предстоящото заседание, на основание чл. 21, ал. 1 от Правилника за създаване, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата.
Материалите за заседанието, ще бъдат на разположение в деловодството на ППМГ „Васил Левски“, както и ще бъдат изпратени на електронните Ви пощи.
Уважаеми членове на Обществения съвет, моля на основание чл. 21, ал. 2 от Правилника за създаване, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата, да представите в деловодството на ППМГ „Васил Левски“ писмени становища по дневния ред.

28.06.2018 г.
Доц. Д-р Костадин Марков
Председател на Обществения съвет
При ППМГ „Васил Левски“

Свободни места в паралелка с прием след IV клас

В ППМГ „Васил Левски” град Смолян за учебната 2018/2019 година има шест свободни места в паралелка с прием след завършен ІV клас - начален етап на основно образование.

 

От ръководството

Задължителна литература за 5 клас

Списък

Резултати от националното математическо състезание "Откриване на млади таланти", 9.06.2018 г.

ОБЯВА